‘This Is the End’

06.17.13

‘This Is the End’ Craziest Moments Quiz: Which Celeb Did What?

James Franco, Seth Rogen, and about a dozen other celebrities play deplorable versions of themselves in the apocalypse comedy. Can you match the star to his or her depraved actions in the film?

In This Is the End, James Franco, Seth Rogen, and Danny McBride play the roles they were born to play: themselves. The film follows the stars and a dozen or so of their famous friends—including Michael Cera, Mindy Kaling, Jason Segel, Emma Watson, and, strangely, Rihanna—as they grapple with the world ending around them. As it turns out, they do so selfishly, obnoxiously, and despicably.

The actors all play exaggerated, unflattering, deplorable versions of themselves, and hilarity ensues when the A-listers act like total jerks and do unfathomably shocking things. Who reveals an alarming cocaine habit? Who has sex with the devil? If you’re one of the people who helped the film earn $32 million since its release Wednesday, take our quiz to see if you can match the bad deed from the film with the star who commits it.

WARNING: Spoilers lie ahead!!!

1. Who says, “If I don’t fuck Michael Cera tonight, I’m going to blow my brains out?”

a) Rihanna
b) Mindy Kaling
c) Emma Watson
d) Seth Rogen

2. Who is so coked out that he smacks Rihanna’s butt?

a) Michael Cera
b) Jonah Hill
c) Aziz Ansari
d) Jason Segel

3. Who receives oral sex from two women in the big party scene?

a) Rihanna
b) Michael Cera
c) Jason Segel
d) Seth Rogen

4. Who sings an original song titled “Take Your Panties Off”?

a) Craig Robinson
b) James Franco
c) Jason Segel
d) Rihanna

5. Who heartlessly kicks Aziz Ansari into a hole, causing him to plummet to his death, instead of trying to save him?

a) Jason Segel
b) Jay Baruchel
c) Kevin Hart
d) Michael Cera

6. Who says the line “James Franco didn’t suck any dick last night? Now I know you guys are tripping”?

a) Danny McBride
b) Jay Baruchel
c) Seth Rogen
d) Craig Robinson

7. Who is a passionate Backstreet Boys fan?

a) Danny McBride
b) Jay Baruchel
c) James Franco
d) Craig Robinson

8. Who comes cringe-inducingly close to feeding Jonah Hill like a bird?

a) Danny McBride
b) Jay Baruchel
c) James Franco
d) Craig Robinson

9. Who turns and tries to kill everyone?

a) Jay Baruchel
b) Jonah Hill
c) James Franco
d) Danny McBride

10. Who gets raped by the devil?

a) Danny McBride
b) Jonah Hill
c) Seth Rogen
d) Jay Baruchel

11. Who gets in trouble because he can’t control his ejaculation?

a) James Franco
b) Seth Rogen
c) Aziz Ansari
d) Danny McBride

12. Who tries to eat James Franco?

a) Craig Robinson
b) Seth Rogen
c) Danny McBride
d) Jonah Hill

Answers: 1. b; 2. a; 3.b; 4. a; 5. c; 6. a; 7. b; 8. c; 9. d; 10. b; 11. d; 12. c